Eigen Aardigheden

door: Fake op donderdag 30 juli 2015

Vanaf vandaag elke dag een paar regeltjes onrust op deze site...  Eigen Aardigheden  is een ruibriek die elke dag wordt ververst met kleine eigenaardigheden uit Hollandscheveld en omgeving. Geen diepgravende columns vol bombastische kritiek of wijze observaties maar kleine opvallende dingetjes die soms achter het nieuws verscholen zitten. Kort en bondig. Soms wel een beetje prikkelend  misschien, zoals de observatie van vandaag: 

PR8VELD moet de naam worden van een nieuw 'dorpsmagazine'  voor Hollandscheveld zo meldde de website PuurHollandscheveld afgelopen week. "En een naam is bedacht..."  schreef men.  Die naam is inderdaad bedacht alleen niet door Hollandschevelders maar door mensen uit Achterveld, een dorp op de grens van Gelderland-Utrecht in de buurt van Lunteren en Amersfoort.....    Simpelweg de naam intypen op Google en het eerste wat je ziet is de Stichting PR8VELD in Achterveld...
"beetje dom"  zou onze Koningin misschien zeggen.  Plagiaat zou je ook kunnen zeggen. Als men nou even had doorgedacht en misschien zelfs iets Eigen Aardiger dan Eigen Wijs was geweest  dan was de oplossing toch zo gevonden. Met een knipoog en als blijk van respect  naar de échte oude gewaardeerde dorpskrant d'Ollansevelder die iedereen kent had je er toch simpel "PR8VELDER" van kunnen maken ? 

  Anders nog iets ?.....  

Reacties

Vraag / Opmerking ?