Eigen Aardigheden 21 augustus 2015

door: Bertus op vrijdag 21 augustus 2015

Vrijdagmiddag. De deuren van de zaak staan wagenwijd open. Het is warm en dat brengt een beetje verkoeling. Ik ben aan het werk ongeveer in het midden van ons pand. Medewerker Lammert werkt wat dichter bij de ingang. Er lopen mensen binnen. Uit een ooghoek zie ik ze naar Lammert lopen en hoor ik een mannenstem zeggen: "Is hier niemand ?"  
Lammert blijft vriendelijk, beantwoordt de rare vraag en wijst naar achter.   De man loopt in mijn richting. Loopt langs me heen zonder me een blik waardig te keuren, komt bij ons kantoor waarop staat : 'geen toegang'  en draait zich dan om naar mij : "Dat schiet op" zegt hij en dan: "hoor jij hierbij ?...
"Ja", zeg ik. "Ik hoor hierbij"...

Een paar minuten later is ie weer weg met z'n gevolg. Hij moest helemaal niet bij ons zijn. Nog een paar minuten later word ik pas echt kwaad!  Wat een idioot; aan iemand vragen die voor je staat: "is hier niemand?"
  De klant is koning wordt altijd gezegd.  Prima, wat mij betreft. Maar de eerstvolgende die het waagt zich zó te gedragen in ONS domein wordt door ons zonder pardon de deur uitgejaagd, koning of niet!!! 

Reacties

Vraag / Opmerking ?